Талісмани на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку. Що справді принесе удачу

Амулети й навіть колір одягу матимуть фантастично позитивний вплив

ОВНИ

Рік для Овнів буде насиченим різними подіями, і залишатися у доброму гуморі допоможе одяг бузькового кольору. Цей колір допоможе втілити в життя заповітні мрії. А от впоратися з усіма завданнями допоможе енергія чароїту, каміння справжнього кохання та для пожвавлення ділових зв’язків.

ТЕЛЬЦІ

Тельцям 2022 рік принесе фінансовий успіх, і щоб втримати його астрологи радять додати більше зеленого кольору в одязі. Енергетика кольору допоможе під час складних переговорів та посилить емпатію.  У якості талісману слід використовувати яшму, вона загострює інтуїцію й скерує до правильного рішення.

БЛИЗНЯТА

Енергійні Близнята будуть успішними, але потребуватимуть захисту від заздрості. Талісманом 2022 року можуть стати поверхні, що відзеркалюють, вироби з металу, срібла й навіть кишенькове люстерко. Камінь-талісман – циркон. Мінерал допоможе відновити сили та добре впливатиме на здоров’я.

РАКИ

Рік буде насичений подіями, і вимагатиме від вас рішучості. За допомогою одягу водних кольорів вдасться зберегти внутрішню гармонію, а втілити плани допоможе бірюза.

ЛЕВИ

А от Левам успіх принесуть не стільки кольори, як фігурки. Не втратити шансів на процвітання й обійти усіх конкурентів буде легше, якщо на робочий стіл поставити фігурки лева, пантери чи навіть кажан. З каменів краще обирати котяче око, турмалін чи онікс.

ДІВИ

Втілити плани та досягти успіху в особистому житті допоможуть жовті та зелені відтінки. Це може бути одяг, аксесуари й навіть постіль. Щоб привабити удачу, з собою краще мати цитрин, а на стіл поставити кристальну друзу.

ТЕРЕЗИ

Терезам у 2022 році треба зберегти гармонію у всьому, і допоможе у цьому фігурки терезів з міді чи бронзи. У якості мінералу-талісмана варто обрати кварц чи родоніт. Їх енергетика допоможе приймати правильні рішення й позбутися негативного впливу оточення.

СКОРПІОНИ

2022 рік принесе Скорпіонам масу сюрпризів та подарунків, й до них треба бути готовим. Щоб не поспішати з рішеннями, обирайте синій колір одягу, а убезпечити себе від небажаного впливу допоможуть фігурки або малюнки блискавки. Допоможуть Скорпіонам мінерали лазурит й гранат.

СТРІЛЬЦІ

Стрільцям у 2022 буде не до відпочинку. Встигнути все та не проґавити при цьому нових можливостей допоможуть фігурки швидких тварин: коней, гепарда або й навіть випущеною стріли. Енергетика чорних перлів поповнить запаси енергії й не дасть потрапити під вплив руйнівних емоцій.

КОЗОРОГИ

У Козорогів попереду багато справ, і щоб вони принесли удачу важливо зберегти позитивний настрій та продовжувати освіту. Впоратися з відповідальністю допоможуть міфічні тварини: сфінкси й химери, а налаштуватися на позитив допоможуть мінерали онікс, опал та халцедон.

ВОДОЛІЇ

Водоліїв чекають нові перспективи, які можуть докорінно змінити життя. Впоратися з новими викликами допоможуть холодні кольори в одязі, які допоможуть думати раціонально. У якості талісману Водоліям варто звернути увагу на кришталь – мінерал істини,  а також діамант, який приваблює багатство та допомагає позбутися токсичних людей навколо.

РИБИ

Рибам важливо зберігати позитивний настрій, щоб не спасувати перед складними справами й не дозволяти нікому командувати собою. Впоратися з навантаженням буде легше використовуючи талісмани. Це енергія рослин що плетуться, та малахіт, який подарує енергію прориву й захистить від ворогів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень