Таліби показали захоплені хороми маршала Афганістану. «Пшонка стайл» у бідній країні

Нині там коїться бозна-що

В мережі показали помешкання єдиного маршала Афганістану Абдула Рашида Дустума.

Він покинув країну напередодні разом із майже 80 військовими, оскільки армія «Талібану» захопила місто Мазарі-Шаріфа, столиці провінції Балх. Там у Дустума було помешкання, яке вразило талібів своїм «шиком». Ролик вони поширили у соцмережах, а його підхопили ЗМІ. 

Можете переглянути його в спільноті «Рівне. Суспільний Форум».  

Нагадаємо, що президент Афганістану Ашраф Гані зі своїм оточенням покинув країну. Про це повідомляє Tolo News. За їхніми даними Гані вже знаходиться не в Афганістані.

Як пише УП, із посиланням на таджицьку медіагрупу «Азія-Плюс», Гані в супроводі керівника своєї адміністрації Фазл Махмуд Фазлі та радника з нацбезпеки Хамдулли Мухіба попрямував в Таджикистан.

Разом із ним покинув країну маршал.

Раніше уряд Афганістану мирно передав владу над країною талібам. 

Сьогодні в історії Афганістану черговий перелом. Бойовики радикального руху «Талібан» (араб. - студенти) захопили столицю країни Кабул. Це сталося після виведення армії США у травні цього року. Торік США уклали з талібами мирну угоду.

Нині США евакуюють з Кабулу своїх дипломатів. Крім того, місію з евакуації розпочала Німеччина, яка відправить свої літаки, аби забрати дипломатів і 80 громадян Німеччини. 

Тим часом в Британії скликають із канікул парламент для обговорення ситуації в Афганістані. Там також почали евакуацію британців і направили туди 600 військових. 

Додамо, що бойовики «Талібану» звільнили в’язнів з найбільшої афганської в’язниці Пул-е-Чархі. Про це повідомило «Громадське радіо» у своєму твіттері. Як видно з відео, десятки в’язнів виходять з тюрми з речами. Станом на 2018 рік у в’язниці Пул-е-Чархі перебували до 5 тисяч ув’язнених. Ця тюрма стала відомою через катування та страти після Саурської революції 1978 року.  Вона відома стратами десятків тисяч політичних в’язнів у 1978-79 роках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень