Пам’ятник із викарбуваними іменами з'явився у Здолбунові

На ньому — імена п'ятьох вояків, які загинули в локальних війнах

Напередодні до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан у сквері, що на вулиці Шкільній у Здолбунові, відкрили пам’ятник загиблим у локальних війнах.

На ньому викарбувані імена жителів цього району, які загинули у локальних війнах – Віталія Мельника, Анатолія Кушнірова, Валентина Паліводи, Мирослава Буряка та Андрія Бікасова.

До слова, пам’ятні знаки загиблим в Афганській війні нині спорудили в усіх районних центрах області. Загалом їх налічується 18.

Нагадаємо, напередодні у Рівному відбувся мітинг-реквієм. Хвилиною мовчання ветерани, військовослужбовці, представники органів влади та громадськість вшанували пам’ять загиблих у Афганській війні та на Донбасі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень