Як у Рівному вшанували пам'ять учасників бойових дій (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні  біля пам’ятного знаку «Загиблим у локальних війнах» з нагоди  відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ої річниці виводу військ з Афганістану відбувся мітинг-реквієм. 

Участь у заході взяли керівництво Рівного, області та громада міста. Присутні помолилися за упокій полеглих та вшанували пам’ять загиблих на Донбасі. До підніжжя пам’ятного знаку поклали квіти та вінки.

Міський голова Рівного Володимир Хомко побажав усім швидшого закінчення війни на сході, аби перелік загиблих рівнян не поповнювався новими іменами. Всім присутнім очільник міста побажав здоров’я та мирного неба:

Сьогодні багато з тих, хто воював у Афганістані, знову на передовій. Не стоять осторонь, коли наша держава переживає складні часи.

У Рівненському міському палаці культури міський голова нагородив 10 воїнів-інтернаціоналістів почесними грамотами та подяками.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень