Талановита молодь Рівненщини отримала 110 обласних премій

Найкращим 104 студентам та 6 учням ПТНЗ вручили грошові премії на 335,5 тисяч гривень.

У приміщенні Рівненської облдержадміністрації  відбулося урочисте вручення сертифікатів на отримання обласних премій.

Нагадаємо, що на Рівненщині діє Обласна програма підтримки молоді на 2016 – 2020 роки, яка започаткована облдержадміністрацією та обласною радою.

Відзначали молодь за значні успіхи у навчанні, перемоги на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, міжнародних конкурсах імені Тараса Шевченка та Петра Яцика, Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності серед учнів ПТНЗ, участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, наукову роботу, а також за активну громадську роботу.

«Ми цінуємо ваші знання які перейшли в активний досвід. Ви – основа економічного та культурного розвитку України. Для Рівненської облдержадміністрації підтримка інтелектуального майбутнього держави – справа честі», – зазначив в.о. голови ОДА Ігор Тимошенко.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень