«Таких сцикунів, як ви, немає у світі», - дружина Усика емоційно звернулася до кримчан (ФОТО/ВІДЕО)

Катерина Хмелевська записала відеозвернення

Дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO та IBO Олександра Усика не змогла стримати висловлювань, звертаючись до своїх земляків.

Катерина Хмелевська народилася у Сімферополі, але після окупації у 2014 році переїхала разом із чоловіком та дітьми до Києва.

Напад РФ на Україну застав її та сім'ю у Ворзелі (Київська область), де Усики збудували затишний будинок із терасою та балконом.

Будинок Усиків у Ворзелі

На відео заплакана Катерина називає кримчан боягузами, бо ті страхаються публічно виступити проти агресії Путіна.

Доброї ночі. Ми не спимо вже тиждень. Пильнуємо наш будинок, щоб його не знесли до бicа російські наші «брати», які дуже сильно про нас «дбають» і нам «допомагають». Ще раз хочу «подякувати» Криму, за те що ви нас нiх*ра не підтримуєте... Я дуже сподіваюся, що нас до завтра не знесуть і наша українська кров не буде на ваших, бл*дь, руках.

 

Я не знаю, таких сцикунів у світі немає, як ви. Ви всі пишете в мій телефон, у сторіз, який прихований, прохаєте, щоб я не виставляла, як ви за нас переживаєте. Але ви ніх*я не хвилюєтеся. Просто нiх*ра не переживете.

Фото, яке виклала дружина спортсмена

Дружина спортсмена підсумувала:

Якщо ми залишимося живі, дай Бог…вам уже не відмитися ніколи в житті. НІ-КО-ЛИ! Тож надобраніч. Я не знаю, коли у нас буде спокійна ніч, якщо ви не зупините це або хоча б не допоможете.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик записався в тероборону і крізь сльзи звернувся до українців. Українською.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень