Табори закриють, персонал звільнять: оздоровчі заклади Рівненщини просять допомоги

Карантин довів до краю

Закрити дитячі табори на Рівненщині та звільнити увесь персонал доведеться, якщо табори не запрацюють. Таке звернення надіслали керівництву області керівники дитячих таборів Рівненщини.

Для розв'язання проблеми просять зібрати координаційну раду з питань оздоровлення. У Рівненській ОДА таку раду планують зібрати наступного тижня.

На ній зберуть керівників органів місцевого самоврядування, начальників профільних управлінь, а також заслухають директорів і власників оздоровчих таборів, говорить перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Ми хочемо почути їхню проблематику, хочемо почути їхнє розв'язання цієї проблеми зі свого боку. Варіанти функціонального збереження закладів і можливості у випадку зняття карантину проведення оздоровлення в Рівненській області.

Проблеми з фінансуванням найлегше буде вирішити у таборі «Електронік» і «Сигнал», оскільки це комунальні заклади, каже Сергій Подолін. Інші ж табори приватні. Нагадаємо, що карантин в Україні продовжили до 22 травня. Серед закладів, який дозволять працювати з 11 травня, таборів немає.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень