У Рівному розширять список дітей, які отримають безплатне оздоровлення

Оплачуватимуть їхнє оздоровлення з міського бюджету

Для цього міськрада має внести зміни у програму відпочинку та оздоровлення дітей. Чиї ще діти отримають оздоровлення у разі таких змін, на засіданні бюджетної комісії міськради розповів начальник міського у правління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук:

Діти, чиї батьки загинули під час нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, в тому числі діти журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, а також друга категорія – діти, батьки яких мають інвалідність І та ІІ груп.

Сергій Шевчук пояснив, що такі зміни необхідно зробити відповідно до змін до закону про оздоровлення і відпочинок та обласної програми оздоровлення. Бюджетна комісія ці зміни схвалила. Тепер ще їх має затвердити міськрада на сесії.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень