Де у Рівному живуть двоногі свині (ФОТО)

Свинство сусідів під вікнами багатоповерхівки обурило мешканку Рівного

Про обурливу поведінку сусідів написала у соцмережі Фейсбук рівнянка Алла Горячева:

 Алла Горячева‎ Люди! Ну чого ви такі "свині" ? Хіба так важко винести сміття в контейнер, а не викидати його з вікна???? Як із цим боротись? ??? Ось такий ранішній недільний краєвид у дворі сьогодні. Олени Теліги, 45. Дуже сумно мати таких сусідів (

На підтвердження своїх слів жінка виклала сфотографовані "краєвиди" побаченого:

Це повідомлення викликало бурхливе обговорення. Городяни писали:

Лілія Лазоришина І на Вербовій, 37 те саме.Може їм руки повикручувать в другу сторону? Це ж дебіли.

Елеонора СтопаЕлеонора Стопа Колись на Шухевича, 4 сосну викинули прямо з балкону, а мішки зі сміттям, то це було нормою для деяких моїх сусідів. І під'їзд був схожим більше на туалет вокзалу. Але мешканці взяли все в свої руки і зараз в під'їзд приємно зайти: чистота та порядок

Tomoczka JakutaTomoczka Jakuta На вул;Вербова 41а,сутуація з вікна ,ще гірша) фото зроблю пізніше обов'язково ),я вже з цим борюся давно)

А дехто з рівнян наводив приклади способів привчання до чистоти сусідів.

Елеонора СтопаЕлеонора Стопа ...мешканці, старожили будинку, проявили ініціативу. Почали з прибирання під'їзду. З кожної квартири збирали по 5 грн на прибирання під'їзду. Прибирала мешканка цього ж під'їзду. Спочатку було багато тих, хто проти, але коли люди потрохи почали жити в чистоті, то таких ставало все менше. Довели до ладу ліфт, повісили дзеркало. Пофарбували сходові клітини. Сусід за сусідом дивиться, в плані порядку, тому що за нього окремо платять з своєї кишені. Перед під'їздом зробили дитячу площадку, все завдяки небайдужим мешканцям під'їзду.

Ця ж користувачка соцмережі навела приклад привчання до чистоти німців:

 граф издал...указ, в результате которого в швабских городах резко стало ЧИСТО. Суть указа сводилась к следующему: если вы заметили, что ваш сосед пару недель не убирает мусор, и не донесли на него, то наказан будет не только он, но и вы. А если вы донесли, то у вас есть право на часть его земли. В результате каждую субботу все демонстративно и тщательно убирали мусор перед своим двором, резонно опасаясь стукачества и соседских козней.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень