Свято Марії Єгипетської: про що молитись цього дня

І від якої роботи утриматися

14 квітня християни вшановують пам'ять Марії Єгипетської, яка була покровителькою всіх жінок. Представниці прекрасної статі звертаються до Марії й досі.

Жінки просять Марію Єгипетську про дарування християнської мудрості, захисту від гріха перелюбу та про благословення вірності та цнотливості.

Молитва

О, велика Христова угодниця, преподобна мати Маріє! Почуй нас грішних (імена), визволи нас, преподобна Мати, від пристpaстей, що воюють на душі нашій, від усякої печалі і находящої напасті, від раптової смepті і від всякого зла. В годину ж розлучення душі і тіла віджени, свята угодниця, усяку лукаву думку і лукавих біcів, та нехай прийме дyші наші з миром в місце світле Христос, Господь Бог наш, який є порятунком душ наших. Йому ж належить всяка слава, честь і поклоніння з Отцем і Святим духом, на віки віків. Амінь.

Що сьогодні НЕ можна робити:

  • сваритись та лаятись;
  • займатись важкою фізичною працею;
  • брати та давати у борг;
  • вишивати, в'язати;
  • бажати зла.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень