Свята без тата: у Рівному дітям захисників України підготували подарунки

Цьогоріч понад 350 діток нашої області отримають подаруночки на Різдво

Про це інформує "Сім днів". Медіа

У Рівному акція «Свята без тата» проходить шостий рік поспіль.

Приємно, що вже вдруге благодійна акція «Свята без тата» відбувається у Свято-Покровському кафедральному соборі та збирає «небайдужих рівнян», які залюбки долучаються до Міжнародного благодійного проєкту.


Долучився до цьогорічної акції на запрошення волонтерів і мер Рівного Олександр Третяк.

Слід зазначити, що з благословення архієпископа Рівненського та Острозького Іларіона у Свято-Покровському соборі почав діяти Благодійний центр «ЖМЕНЬКА МИЛОСЕРДЯ», на базі якого і будуть проходити різноманітні благодійні заходи, мета яких – допомога нашим воїнам, дітям-сиротам, хворим, покинутим, тощо. 

Благодійна акція «Свята без тата» згуртовує тисячі людей, які бажають проявити турботу, підтримку та любов до дітей, батьки яких захищають нашу територіальну цілісність ціною власного життя.

Ця акція – це символ пам’яті про всіх тих, хто піднявся на захист України. Адже саме прояв дієвої любові до ближнього і розкриває повноту змісту самого Різдва.

Цей благодійний захід був започаткований у 2014 році українцями, які проживають у Польщі – Галиною Андрушков і Вікторією Батрун. Саме вони стали ініціаторами створення ГО «Ініціатива Героям Майдану», яка вже сьомий рік поспіль діє на теренах Польщі. 

Акція давно вийшла за межі Європи і тепер до неї долучаються українські громади з різних куточків світу: Німеччини, Австралії, Канади, Норвегії, Індії, Туреччини, Лівану та інших країн.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень