Свою карму можна визначити за групою крові

Всесвіт для кожного має своє завдання

Перша група крові

Люди з першою групою крові – спостережливі. Їх кармічне завдання вивчати й досліджувати світ, акумулювати ці знання та передавати наступним поколінням. Вони достатньо сміливі, аби випробовувати на собі поради чи відкриття.

Великі мандрівники й вчені – це покликання людей з першою групою крові. Вони справжній двигун прогресу, готові головою зануритися у роботу над відкриттям нового й досі не знаного.

Друга група крові

На жаль не найкраща карма у людей з другою групою крові. Кармічне покликання – виявляти турботу про інших. Таким чином вони компенсують Всесвіту свій кармінний борг. Допомагаючи інших, турбуючи про слабших – вони відновлюють свою карму, приводять її до норми.

Покликання людей з другою групою крові – служити на користь людям. Але відверто й весь потенціал цих людей розкривається саме у роботі, що передбачає комунікацію з людьми й допомогу їм.

Третя група крові

Людям з третьою групою крові пощастило – їх кармічне завдання знайти справу до душі та бути відданим їй. Робити те, що любиш й любити те, що робиш.

А ще, саме люди з третьою групою крові покликані здолати апатію й негатив. Всесвіт розраховує на їх оптимізм. Аби жодним чином не пошкодити карму, біоенергетики радять людям з третьою групою крові дотримуватися своїх слів і виконувати обіцянки.

Четверта група крові

Таких людей на Землі усього близько 8%, тож й Всесвіт має для них доволі особливе завдання. Люди з четвертою групою крові мають бути справжніми наставниками, адже вони як ніхто інший добре знають чого хочуть від життя. Тому й іншим можуть підказати, як правильно ставити цілі у житті. 

Карма буде чистою у тих власників четвертої групи, які позбудуться ненависті у житті, не знатимуть злості та заздрості.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень