Своєчасний розрахунок за розподіл газу – гарантія безпечного газопостачання

Адже компанія обслуговує і утримує мережу власним коштом

Впродовж восьми місяців 2021 року АТ «Рівнегаз» було змушене більше тисячі разів звертатися до судів Рівненської області щодо примусового стягнення з несумлінних споживачів заборгованостей по сплаті послуг за розподіл природного газу на суму, що перевищує 1,2 млн гривень.

Слід зазначити, що фахівці АТ «Рівнегаз» забезпечують щоденне утримання та обслуговування 10,2 тис. км газорозподільної системи регіону, а також цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104, щоденне обслуговування мереж, ремонт та модернізацію газопроводів, встановлення та повірку лічильників газу, обліку спожитого газу, сервісним обслуговуванням споживачів та в цілому підготовку до опалювального сезону.

Практично всі ці роботи проводяться саме коштом сплати послуг розподілу природного газу.

Тому колектив «Рівнегазу» переконливо просить побутових споживачів природного газу нашого краю, сумлінно ставитися до свого обов’язку по сплаті послуг за розподіл природного газу, як передбачено Законами України «Про ринок природного газу» та «Про житлово-комунальні послуги». Пам’ятайте, щоб голубий вогник не переставав зігрівати теплом ваші домівки, потрібно своєчасно сплачувати за надані послуги.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень