Сутички та стрілянина у Березному: Нацкорпус готує відповідь (ФОТО/ВІДЕО)

«Вата має піти!» (с)

Фото: Нацкорпус

З бійками та пострілами вчора у Березному зустрічали двох одіозних нардепів – Іллю Киву з ОПЗЖ та депутата від «Слуги народу» Сергія Литвиненка.

Ілля Кива приїхав на відкриття офісу громадської організації «Патріоти за життя».

 

А «слуга народу» – на зустріч з виборцями.

Місцеві мешканці зібралися біля його приймальні, щоб почути пояснення його скандальної заяви про те, що Україна нарешті має відреагувати на пропозиції «Л/ДНР» щодо особливого статусу Донбасу.

Прийшли на зустріч і представники Нацкорпусу.

Фото: Нацкорпус

Близько 16-ї години, коли Литвиненко вже їхав, учасники акції почали наздоганяти депутата. Прихильники нардепа стали на його захист, повідомляє поліція. 

 

Між опонентами виникла сутичка, під час якої невстановлена особа кинула у натовп піротехнічний виріб.

 

На ньому підірвався начальник патрульної поліції Рівненщини.

 

Сергій Мерчук намагався відбити цей піротехнічний виріб ногою, щоб не постраждали інші громадяни.

 

У цей момент він вибухнув.

Ось цей момент

 
 
 
 
 

 

За попередніми даними, у Сергія Мерчука – контузія.

На мирних протестувальників напали близько 100 тітушок під прикриттям поліції. Проукраїнських активістів жорстоко побили і затримали. Серед постраждалих – керівник Рівненського осередку Нацкорпусу Ігор Сухий, повідомляється на сайті Нацкорпусу.

Фото: Нацкорпус

- Симптоматично, що депутат Литвиненко заручився підтримкою представника пропутінської партії ОПЗЖ Іллі Киви та його наспіх створеної організації тітушок «Патріоти – За життя!».

 

Коментуючи сьогоднішні події в Рівному, сам Кива вчергове облив брудом націоналістичні організації та пообіцяв надати в тому числі і силову підтримку Литвиненку та йому подібним.

 

Національний Корпус готовий до нових зустрічей з ватними депутатами, тітушками Киви та особисто з цим псевдоветеранським персонажем з ОПЗЖ.

Фото: Нацкорпус

Активісти так званої «партії Шарія» вже відчули на собі відповідальність за публічні образи ветеранів, патріотів та підігрування антиукраїнській риториці своїх очільників.

 

Скоро це на собі відчують Кива та інші «тітушководи». Рівне так Рівне. Зустрінемось з ними там або в будь-якому іншому місті України.

 

Просимо максимального розголосу! Ми не дозволимо дискредитувати українських військових!

 

Такі люди, як Сергій Литвиненко та Ілля Кива не гідні представляти інтереси громади та взагалі бути в парламенті. Вата має піти!, - йдеться у заяві.

За даними поліції, у мітингу взяли участь орієнтовно 130 осіб. Поліцейські затримали 15 громадян.

За фактом подій розпочато два кримінальні провадження – за статтями хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень