Сутенер-невдаха: його засудили ще до «цього», дівчина претензій не має

Чоловік намагався вивезти дівчину у Німеччину займатися проституцією

Фото ілюстративне

Яворівський районний суд Львівщини оголосив вирок мешканцю Миколаєва, який намагався вивезти молоду львів’янку у Німеччину працювати повією.

30 жовтня 2019 року Тарас Пристай зустрівся з Віталіною у львівському ТРЦ Victoria Gardens.

Вона нещодавно пішла з дому і перебувала у скрутному становищі. Він переконав її поїхати у Німеччину працювати повією. Пообіцяв, що дівчині платитимуть 30 євро за 15 хвилин. Він також сказав, що повністю оплатить її переїзд у Німеччину, проживання та забезпечить їй охорону.

Віталіна погодилася. 5 листопада чоловік намагався перевезти дівчину через пункт пропуску Грушів –Будомєж, де його затримали поліцейські ще до перетину кордону. Чоловіка звинуватили у торгівлі людьми.

15 травня 2021 року справу Тараса Пристая розглянув Яворівський районний суд.

Чоловік визнав свою провину та попросив суд не карати його суворо. Віталіна на засідання суду не прийшла, надіславши заяву, що претензій то Тараса не має.

Суд звільнив Пристая від відбування покарання з іспитовим терміном два роки. Упродовж цього часу чоловік повинен повідомляти про зміну місця проживання та роботи та не вчиняти правопорушень, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ.

Радіо Трек у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень