Сумська поскаржилася, що повернення її дочки Тоні з росії «неможливе»

Конкретної причини, чому Тоня Паперна продовжує жити серед росіян, Сумська не назвала

Народна артистка України Ольга Сумська поскаржилася, що її донька-акторка Антоніна Паперна, яка разом із дітьми та чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем проживає у рф, не може повернутися додому. Зірка також додала, що дочці «дуже важко».

Утім, конкретної причини, чому Тоня Паперна продовжує жити серед росіян, Сумська не назвала. Такий коментар вона дала журналістам ТСН.

В української акторки поцікавилися, чи зустрінеться вона з дочкою та внуками на новорічні свята. На це знаменитість відповіла, що повернення її дочки в Україну «неможливе».

— Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це важко. Їй дуже важко. Це найважче, що можна взагалі уявити, – сказала Ольга Сумська.

Наразі Антоніна Паперна з чоловіком та дітьми перебувають у Москві. Про війну в Україні публічно мама двох дітей – 4-річної доньки Єви та 2-річного сина Даніїла – не говорить. В одному зі своїх інтерв'ю Ольга Сумська пояснила, що дочка знає про всі жахіття, що відбувається на Батьківщині, але «в умовах страшного терору» не може говорити про це.

Між собою мама з дочкою також не обговорюють можливу мобілізацію Володимира Яглича. За словами українки, Паперна дуже нервується і схудла через стрес.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень