Сумний Кіану Рівз опинився в українському підручнику (ФОТО)

Мем з голлівудським актором - у підручнику всесвітньої історії за 10 клас

Голлівудський актор Кіану Рівз несподівано опинився в українських підручниках всесвітньої історії за 10 клас. Фотографію з ним помітили на сайтах, де був опублікований підручник.

Автор підручника – Ігор  Щупак, кандидат історичних наук і директор Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума». У книзі використана фотографія, зроблена в 1932 році, де зображені робочі, що обідають на хмарочосі. Але замість оригінального знімка на 58 сторінці підручника помилково розмістили відредагований, на якому разом з будівельниками збоку сидить сумний Кіану Рівз.

Нагадаємо, мем з актором під назвою «Як справи, пиріжок?» був дуже популярним в 2010 році, а оригінальне фото з американськими робітниками насправді виглядає інакше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень