Сумісність пари у шлюбі: як розрахувати її за датою народження?

Магія нумерології

Нумерологи розповіли, як розрахувати сумісність у шлюбі за датою народження. Скористатися цим способом можуть як закохані, так і сімейні пари.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Розрахунок сумісності у шлюбі

Для розрахунку потрібно виписати дати народження закоханих та додати цифри, а отриманий результат говоритиме про сумісність.

Для прикладу, дата народження жінки — 14.03.1978: 1+4+0+3+1+9+7+8=33. Далі теж треба додати, щоб вийшло однозначне число: 3 + 3=6.

 

Дата чоловіка: 22.11.1976: : 2+2+1+1+1+9+7+6=29. Отримане

число дорівнюватиме: 2+9=11, 1+1=2.

У підсумку індивідуальні числа подружжя становитимуть: 6+2=8.

Значення цифр сумісності

1 - така цифра означає вдалі стосунки. Партнери - сильні особистості, які матимуть єдину мету і рухатимуться до неї, попри перешкоди. Мінус - партнери таємно боротимуться за владу у родині. Тож комусь із закоханих доведеться поступитися.

2 - матеріальні цінності у сім'ї переважатимуть над почуттями. Проте такий союз здатен проіснувати все життя, а партнери будуть задоволені й матимуть однакові пріоритети. Можливий шлюб із корисливих цілей: або подружжя свідомо об'єднається заради спільної справи, або хтось із них захоче поліпшити своє фінансове становище коштом партнера.

3 - це союз «вітряних партнерів» і їм ніколи не буде нудно. Ще ця цифра говорить про те, що шлюб був укладений рано і зараз партнери надолужуватимуть згаяне. Проте у подружжя виникатимуть конфлікти на ґрунті недовіри, якщо партнери зберігатимуть вірність один одному, шлюб буде вдалий.

4 - четвірка говорить про спокійне сімейне життя, де не буде ані конфліктів, ані недовіри. Ще обидва партнери - однолюби. Вони намагатимуться зберегти почуття й оточуватимуть один одного турботою.

5 - ідеальне подружжя. П'ятірка говорить про довге спільне життя і взаємні почуття. У такій парі закохані здатні розуміти один одного без слів. Для ідеального любовного союзу подружжю не доведеться докладати багато зусиль.

6 - шістка говорить більше про дружбу у відносинах. Такі союзи тримаються тільки на спільних інтересах чи спільній справі. Однак, якщо у подружжя не буде нічого спільного - загрожує розлучення. Відносин збережуться тільки заради дітей чи з поваги один до одного. Проте в більшості випадків це не призведе до хорошого результату, адже хтось із партнерів захоче завести роман.

7 - гармонійний союз. Хоч партнери відчуватимуть сильні почуття, вони не афішуватимуть це. Сімейним кредо подружжя буде: «Щастя любить тишу». Щоб не зробити відносини предметом заздрості, партнери можуть провести разом все життя і не боятимуться, що інші спробують зруйнувати їхні відносини.

8 - кармічні відносини. Закохані відчуватимуть сильний потяг, проте часто сваритимуться і навіть ненавидітимуть один одного. Проте ніхто не допустить навіть думки про розлучення та терпітимуть витівки, наполягаючи на продовженні нездорових відносин. Примітно, що у більшості випадків такий шлюб не закінчиться розлученням, хоч це був би найкращий розвиток подій

9 - це класична родина: чоловік - забезпечує родину матеріально, дружина - займається домашніми справами. Для партнерів сімейні цінності - найважливіше. Вони обоє знають свої обов'язки й не лінуються виконувати їх якісно. У родині пануватиме любов і взаєморозуміння, тому шлюб буде міцний та щасливий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень