«Хочеться вірити, що це були Робін Гуди», - рівняни про пограбування судді Мальвіни Данилової

Мешканці Рівного не приховують іронії, обговорюючи цю подію

Мальвіна Данилова

Нагадаємо, що у будинок судді під Києвом ввірвалися троє невідомих. Суддю і чоловіка, з яким вона зустрічається, зв'язали,  і винесли з житла близько півмільйона доларів.

Дехто пов'язує це пограбування з оприлюдненням е-декларацій. Адже Мальвіна Данилова вказала у декларації п'ять квартир, чотири з яких площею 112,8 кв. метрів кожна, три земельних ділянки, гараж і дачну ділянку. Крім того, у власності судді є автомобіль Mersedes Bens E-250 (2011 р.в.), а її сина - ще три автомобілі: Mersedes Bens S 550 та дві Subaru Impreza 2008 р.в. Заробітна плата судді становила 290 368 грн.

Рівняни коментують це пограбування у соцмережі Фейсбук:

Юрій ТрачукЛюде, шо робіцца, га? Вже третю суддю Вищого господарського суду пограбували (забрали готівкою 13 000 000 грн., у доларах США). Це ж - типові рецедивісти, а не якісь там Робін Гуди !!!
А все не через це, що у них сумнівне походження, запевняю вас, друзі, а через запровадження е-декларацій. Саме так, через них!!! Вимагаємо негайно захистити служителів Феміди, дозволивши їм спокійно брати гроші і ховати їх вдома. Але "покой нам только сніцца", адже від суддів вимагають подавати декларації. Це - неподобство! Ганьба!!!
P.S. терміново хтось створіть петицію на сайті Пороха - най розгляне і виправить цю жахливу помилку! Судді мають право на захист приватної власності, як і кожен інший пересічний чиновник нашої Великої Демократичної Справедливої Держави (без хабарів та корупції), де верховенство права - не порожній звук, а джерело натхнення капіталізму для слуг народових.

Василь ТузВасиль Туз Хочу вірити, що це були українські Робін Гуди і на ці гроші незабаром буде збудовано дитячий садок... ))

Larisa SeredyukLarisa Seredyuk Наскільки пам'ятаю, Робін Гуд награбоване роздавав бідним. Може, і ці десь стоять і роздають???

Юрій ДюгЮрій Дюг Ага. Вкрали, іменно)) Прям так виносили бабки сумками )) МИ всі повірили ))

Maxim Kolnoochenko Не сумками а в 3-літрових банках. Які сумки? Ви що фільмів надивились голлівудських?

Sasha Shevchuk Юрій Трачук та воно усім правникам вопше тяжко жить - у них богиня-покровительниця навіть сліпенька

Oleksandr NovikOleksandr Novik Дивно, що вони ще заявляють :) Але можливий варіант, що ніяких пограбувань і нема. Просто треба мати підставу заявити, що задекларованої готівки більше не існує.

Сергій ГаврилюкСергій Гаврилюк Пропоную терміново почати обшуки в "Антикорупціонерів" - це точно їхніх рук справа. :-)

Natalia Gusejewa Та це Буратино Мальвіну пограбував. З Карабасом Барабасом.

Микола ОрловМикола Орлов Це процес коригування декларацій

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень