Суцільна плутанина і зайві нерви: астрологи назвали небезпечні дні липня

Таких у наступному місяці буде всього 5

Якщо знати заздалегідь про небезпечні дати, можна спробувати підготуватися. І тоді ніякий хаос не завадить вам зробити задумане. Або ж – відмовитися від виконання важливих справ у ці ненадійні дні

1 липня

Цього дня Марс і Сатурн протистоятимуть один одному. За словами астрологів, ці планети абсолютно не збігаються в енергетиці, через що навколо буде суцільний хаос.

Не дивуйтеся, якщо цього дня ви самі на себе не будете схожі.

11 липня

У цей день Меркурій перейде у знак Рака. 4-ий будинок, нагадують астрологи, відповідає за стосунки у сім'ї та кохання, а Меркурій – за фінансові питання.

Через цю невідповідність можливі сварки з близькими і перепалки з оточуючими, особливо якщо мова зайде про гроші.

Намагайтеся тримати себе в руках.

13 липня

Як не дивно, цього дня багатьох людей буде просто переповнювати енергія, але найімовірніше, вона витратиться даремно. Або ж не на ті речі, шкоди від яких – набагато більше, ніж користі.

13 липня Марс і Венера будуть у повному дисонансі. Якщо хочете уникнути труднощів, заздалегідь продумайте план дій, ретельно обмірковуйте кожен свій крок на цей день.

 

24 липня

Цей день, на жаль, обіцяє фінансові труднощі.

У день повні у Водолії не робіть великих і необдуманих покупок - витратите гроші даремно. Також постарайтеся тримати емоції під контролем. Якщо зберегти спокій не вдасться, то грандіозних скандалів просто не уникнути.

29 липня

Астрологи нагадали, що цього дня Марс переходить у Знак Діви, через що ви можете відчути апатію, втративши мотивацію щось робити.

Здаватиметься, що доба триває цілу вічність...

 

Не давайте 29 липня обіцянок, які не зможете виконати.

А ще – остерігайтесь егоїстичних і жадібних до грошей людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень