Стихійні торговці «вросли корінням» у дворі будинку (7 ФОТО)

У Рівному не вщухає проблема із стихійною торгівлею

Цього разу на засідання виконкому прийшла мешканка будинку на Полуботка, 4.

Вона нарікає на продавців, які «укорінилися» у їхньому дворі.

Жінка каже, попри виклики поліції, правоохоронці продавців не розганяють:

- Чомусь наша хоробра поліція бабусь, дідусів не боїться розганяти з ринку, а ті, що займаються торгівлею на території Полуботка, 4, вздовж газону «вросли корінням». Поліція навіть не підходить, жодного разу. Просили, молили. Ми вже замучилися на цьому ринку жити. П’янки-гулянки, поліцію викликаємо, приїхали, розігнали, інші прийшли. А коли ми здихаємося цього всього?

 

Зважаючи на ці нарікання, ми вирішили провести власне опитування та запитали у рівнян про їхнє ставлення до цього стихійного ринку. Здебільшого люди не задоволені, проте ставляться до продавців із розумінням:

– Мені, наприклад, це не подобається. Але людям треба якісь гроші заробити, щось продати. Там на базарі багато є ще місць, але за ті місця треба платити.

–З однієї сторони позитивно, адже зараз дуже тяжкі часи і кожен старається… Що має, тим лишнім і ділиться. Але з іншої сторони те, що на землі, пилюка, люди ходять… То це, звісно ж, мінус.

– Дуже негативно тому, що пройти неможливо. Місце можна й знайти, якби міський голова щось думав трошки, то може і вирішив би.

 

Міський голова вислухав обурення рівнянки та пообіцяв владнати проблему вже цього тижня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень