Рівненський «водник» пропонує 100 тисяч гривень за креативність

Щоб отримати їх, потрібно потрудитися

У Національному університеті водного господарства і природокористування (на фото) оголосили конкурс інженерних проектів «NUWEE CHALLENGE», що в перекладі означає "НУВГП виклик". Зробили це, як повідомили із закладу, щоб виявити найбільш обдаровану молодь і довести її ідеї до реалізації. 

Взяти участь у конкурсі можна з 18 років. Для цього потрібно до 1 березня заповнити форму заявки на сторінці конкурсу http://grant.nuwm.edu.ua/ .

На конкурс прийматимуть проекти за такими напрямами: 

  • системи управління транспортом;
  • геологорозвідка, проекти в сфері ефективного природокористування;
  • альтернативна енергетика;
  • комплекси та системи військового призначення;
  • агропромислова техніка;
  • ігрові платформи, програмне забезпечення;
  • системи обробки, зберігання та передачі великих масивів даних.

У фінальній частині конкурсу (дата проведення фіналу буде оголошена додатково – після закінчення терміну прийому заявок) міжнародне журі оцінюватиме фіналістів, серед яких і визначить переможців. Експертна комісія оцінюватимсе кожен проект згідно з розробленими критеріями відбору. Фіналістами конкурсу стануть ті проекти, що отримали найбільшу кількість балів. Прерогативу надаватимуть інженерним напрямкам, у першу чергу, оцінюватимуть інноваційну складову проекту. 

Переможці розділять між собою приз - 100 000 грн, які покриватимуть витрати на закупівлю обладнання для реалізації проекту.

Як повідомили з НУВГП, конкурс «NUWEE CHALLENGE» вдалося організувати завдяки високій фінансовій спроможності університету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень