«СЦЕНАРІЙ Є. АЛЕ!», - рівнянка, що знімалась у «Холостяку» (ФОТО)

Модель з Рівного Юлія Рибчук розкрила несподівані факти про проєкт

Колишня учасниця десятого сезону популярного романтичного реаліті-шоу Холостяк, модель з Рівного Юлія Рибчук (на фото вгорі) розкрила несподівані факти про проєкт.

На своїй сторінці в Instagram 22-річна дівчина, яка покинула проєкт в четвертому випуску, розповіла про те, що відбувається поза камерами, а також висловилася про сценарій шоу.

 - СЦЕНАРІЙ Є. АЛЕ! Під словом «сценарій» я маю на увазі планування. Планування локацій, побачень, приходів Гріші, інтерактивів, образів на церемонію троянд і т.д.

 

Все інше — політ вашої фантазії (або політ фантазії режисера по монтажу).

 

У нас не було цензури або рамок на інтерв'ю, тут ви самі керуєтесь власною думкою, відчуттями й іноді бажанням швидше закінчити інтерв'ю, бо всі мої коментарі, я давала після 5:00 ранку.

 

Так, так, кожна зі зйомок закінчувалась пізно, точніше рано. І СОН нам тільки СНИВСЯ, - написала модель.

Рибчук також повідомила, що існують певні правила, яких необхідно дотримуватися. Так, дівчатам заборонено спілкуватися з головним героєм поза камерами, а також використовувати мобільні телефони й навіть читати книги:

 - Змоги поспілкуватись з Максом без камер у нас не було, тому всі емоції й діалоги, які ви бачите на екрані, зняті з першого дублю і такими, якими були.

 

Багато питань ставлять телефоном. ЯК У ВАС МОГЛО НЕ БУТИ ТЕЛЕФОНА, якщо в кожної є фото з залаштунків проєкту?

 

Відповідь проста: у нас є редактори, які фотографували наш бекстейдж.

 

А наші телефони ми здали ще в перший день проєкту і не мали зв’язку з соціумом аж до вильоту з проєкту. Правила стосувались навіть музики, навушників, go pro та навіть книг!

 

Це все було під забороною. Щоб не відволікатись від проєкту, насправді й часу не було відволікатись, - розповіла вона.

Рибчук додала, що учасницям проєкту заборонено залишати будинок під час проєкту, а також повідомила, що стосовно харчування і споживаних продуктів обмежень не було.

Модель також несподівано повідомила, що у головного героя Макса Михайлюка були відносини з її близькою подругою до його участі в проєкті.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень