Стрільцям - ризик помилок, Терезам – незручна ситуація: гороскоп на 22 вересня

А Ракам доля дасть шанс

ОВНИ

Хороший день для зміцнення зв'язків і контактів. Продуктивними будуть поїздки та переговори. Добре зараз починати ремонт чи будівництво.

ТЕЛЬЦІ

Якщо хочете, щоб день вдався, то беріть ініціативу в свої руки. Когось із представників знаку чекає нове кохання або цікаве знайомство. 

БЛИЗНЮКИ

Вам можуть надійти привабливі пропозиції по роботі. Вдало складатимуться переговори і ви зможете досягти бажаних результатів. Єдине застереження: не займайтеся ризикованими справами, бо час для них поки не настав. 

РАКИ

День подарує вам шанс, але діяти треба швидко. Якщо почнете відкладати прийняття рішення, то можете втратити цю унікальну можливість.

ЛЕВИ

Уникайте суперечок і з'ясування відносин з колегами. Якщо зможете тримати себе у руках, то скоро ваші справи підуть в гору, а якщо зірветеся, то конфлікт може затягнутися на невизначений період.

ДІВИ

З обережністю поставтеся до нових ділових пропозицій, якими б перспективними вони вам не здалися. Бійтеся підводних каменів: перш ніж приймати остаточне рішення, варто проконсультуватися з фахівцями. 

ТЕРЕЗИ

Не виключено, що під час якогось заходу виникне незручна ситуація. Проявіть делікатність, інакше можете когось образити.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви можете зіштовхнутися з нерозумінням і це дуже вас засмутить. Тому намагайтеся менше спілкуватися з людьми. Навіть з близькими.  

СТРІЛЬЦІ

Є ризик помилок, які виправити самостійно буде важко. Тому пильнуйте, щоб не втрапити у халепу.

КОЗЕРОГИ

Ви можете переоцінити свої сили, а це погано позначиться на здоров'ї на роботі. Намагайтеся добре обдумувати кожне своє слово, аби не образити когось з близьких.

ВОДОЛІЇ

Можлива невелика сварка з коханою людиною або старшим членом сім'ї. Однак ще до вечора ви зможете владнати ситуацію. Щоправда залишиться невеликий осад.

РИБИ

Уважно стежте за усіма подіями, які відбуватимуться цього дня, щоб не впустити знак долі. Будьте обережними з грошима – не давайте і не беріть в борг, інакше можуть виникнути фінансові труднощі.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень