Страждають діти, влада краде, нумо здаватись: Інстаблогерки вкотре взялися за російські вкиди (ФОТО)

Черговий «бум» емоційних публікацій

Регулярно інстаграмних інфлюєнсерок «ловлять» на російській пропаганді. Так сталося і з інформацією про ракетну атаку на «Охматдит». Лідерки думок закликають принаймні віддати всі захоплені Росією території, бо ж хіба воно варте всього цього. 

Що пише учасниця шоу «Супермодель по-українськи» та «Від пацанки до панянки» Владислава Роговенко, в якої 1 мільйон підписників. Вона шокована, ненавидить владу з обох сторін, тому «клоун» має терміново їхати й домовлятися про мир.

Як відреагувала Юлія Верба, в неї 1,6 мільйона підписників. 

Цьому світу остаточно кінець, коли є ті, хто це робить…і ті, хто нічого з цим не робить.

На відміну від Верби, сексологиня та гештальт-терапевтка Міла Бараєва конкретніша у своїх висловах. В блогерки 223 тисячі фоловерів.

Єва Коршик, в якої 216 тисяч підписників. Початок тексту начебто зрозумілий: Єва злиться на росіян і пише, що від них потрібно звільнити світ. Але.

Але с*ка не такою ціною. Має бути інший шлях, хіба не видно, що ми с*ка не справляємся. Хіба діти заслужили на таку долю? Що вони будуть відчувати коли виростуть? Треба бути с*ка хитрішими.

Настя Умка, в неї 610 тисяч підписників. У неї — ціла серія сториз про падлючих політиків, які не дають нам жити. У відео вона говорить:

Я не знаю, скільки це все може продовжуватися. Мені здається, що всі вже так за*їбалися і нікому не треба кордони 91 року.

 

Вже всі люди хочуть мир, спокій і просто жити. Жити.

Скільки ще повинно піти життів, людей, щоб це все зупинилось?

 

Я просто гортаю ці світлини і мене прям накриває, я вже не знаю: чи злість, чи агресія, чи розчарування. Просто одне питання в голові: коли це все, бляха, закінчиться?

Ще Анастасія висловлюється про військових, які «пропустили» дрон!

Блогери та блогерки, які поширюють інформацію про той же «Охматдит» та інші місця й міста, де потрібна допомога, теж є. Вони поширюють інформацію, збирають гроші та пишуть слова підтримки.

Джерело: Антоніна. Детектор медіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень