Копи на всю Україну попустили столичне бидло на BMW. Від дешевих понтів нічого не залишилося (ВІДЕО)

Блогери-мажори обурені, що поліція зупинила їх BMW за численні порушення

Патрульна поліція затримала у Києві водія елітного BMW, який зі своєю дружиною-блогеркою ганяв Києвом 160 км/год під. Бидло-блогери вирішили звинуватити в усьому поліцейських, а нарвались лише на хейт.

Яка позиція у затриманих:

З нагрудної камери патрульного видно, що водій розмовляв з поліцейским по-хамськи, називав на «ти», лаявся і відмовлявся показувати документи, а також оформлювати порушення - недотримання безпечного інтервалу під час руху.

За словами керівника патрульної поліції Олексія Білошицького, блогерка My Ray і раніше викладала в соцмережі відео з їздою по місту на швидкості 160 км/год.

Цього разу увагу поліцейських привернув недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів при зміні напрямку руху.

При цьому вона стверджує, що поліція діяла незаконно, а її чоловік - нібито постраждала сторона.

— На неодноразові прохання поліцейських пред'явити посвідчення - нічого, поки не попросили вийти з авто. Тоді вийшов, надав документи й, можливо, подальший конфлікт був би вичерпаний.

 

Але з машини вийшла інста-блогерка і, мабуть, у пошуках хайпу вирішила втрутитися в події. Поліцейський тильною стороною руки (дивіться на відео 02:48) намагався захистити її від проїжджої частини та видалити на безпечну дистанцію.

 

Чоловік інста-блогерки одразу вчинив напад на поліцейського і надалі чинив протидію затриманню та завдав тілесних ушкоджень патрульному, - розповів Білошицький.

Блогерка, яка скандалила з поліцією, відома й іншими зашкварами.

Після того, як спалахнув скандал із затриманням чоловіка блогерки, про саму жінку почали писати багато цікавих фактів та додавати до них скриншоти листувань.

Марія та Віталій є власниками магазину брендового одягу My Ray. Однак у соцмережах ті, хто працював на подружжя, скаржаться, що їм не виплачують гроші, а блогерка постійно шукає відмовки. У мережі стверджують, що близько 20 людей зараз без зарплатні.

Крім того, Марію та Віталія звинувачують у тому, що під час повітряної тривоги вони змушують працівників залишатися на місцях. Одного разу в цех, де перебували 15 людей, упав уламок. Дивом ніхто не постраждав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень