Копи на всю Україну попустили столичне бидло на BMW. Від дешевих понтів нічого не залишилося (ВІДЕО)

Блогери-мажори обурені, що поліція зупинила їх BMW за численні порушення

Патрульна поліція затримала у Києві водія елітного BMW, який зі своєю дружиною-блогеркою ганяв Києвом 160 км/год під. Бидло-блогери вирішили звинуватити в усьому поліцейських, а нарвались лише на хейт.

Яка позиція у затриманих:

З нагрудної камери патрульного видно, що водій розмовляв з поліцейским по-хамськи, називав на «ти», лаявся і відмовлявся показувати документи, а також оформлювати порушення - недотримання безпечного інтервалу під час руху.

За словами керівника патрульної поліції Олексія Білошицького, блогерка My Ray і раніше викладала в соцмережі відео з їздою по місту на швидкості 160 км/год.

Цього разу увагу поліцейських привернув недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів при зміні напрямку руху.

При цьому вона стверджує, що поліція діяла незаконно, а її чоловік - нібито постраждала сторона.

— На неодноразові прохання поліцейських пред'явити посвідчення - нічого, поки не попросили вийти з авто. Тоді вийшов, надав документи й, можливо, подальший конфлікт був би вичерпаний.

 

Але з машини вийшла інста-блогерка і, мабуть, у пошуках хайпу вирішила втрутитися в події. Поліцейський тильною стороною руки (дивіться на відео 02:48) намагався захистити її від проїжджої частини та видалити на безпечну дистанцію.

 

Чоловік інста-блогерки одразу вчинив напад на поліцейського і надалі чинив протидію затриманню та завдав тілесних ушкоджень патрульному, - розповів Білошицький.

Блогерка, яка скандалила з поліцією, відома й іншими зашкварами.

Після того, як спалахнув скандал із затриманням чоловіка блогерки, про саму жінку почали писати багато цікавих фактів та додавати до них скриншоти листувань.

Марія та Віталій є власниками магазину брендового одягу My Ray. Однак у соцмережах ті, хто працював на подружжя, скаржаться, що їм не виплачують гроші, а блогерка постійно шукає відмовки. У мережі стверджують, що близько 20 людей зараз без зарплатні.

Крім того, Марію та Віталія звинувачують у тому, що під час повітряної тривоги вони змушують працівників залишатися на місцях. Одного разу в цех, де перебували 15 людей, упав уламок. Дивом ніхто не постраждав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень