Яйця для ЗСУ по 17 грн.: ДБР затримало фігурантів схеми та військового з гранатами (ФОТО)

Він вів «чорну бухгалтерію»

Яйця по 17 грн. таки виявилися не зовсім «технічною помилкою» організаторів закупівель. Взагалі систему міністерства оборони сьогодні «шмонають» так, що дехто сумнівається, чи зможе сам Рєзніков утриматися на посаді.

Тим часом, стало відомо, що Державне бюро розслідувань затримало підприємців, які продавали військовим яйця по 17 грн за одиницю.

Серед інших, затримали також затримали військового, який вів «чорну бухгалтерію» махінаторів. Про це 2 лютого повідомила пресслужба ДБР.

Як можна судити з фото, усі затримання відбувалися ще затемна. Мабуть з самого ранку

За даними слідства, до схеми причетні п'ятеро осіб: представники підприємств-постачальників і військові, які відповідають за забезпечення однієї з військових частин.

Сума встановлених збитків державі від діяльності цієї групи на цей час сягає понад 4,6 млн грн.

Гроші від оборудок, як видно, зберігали у мішках

«Зекономлені» кошти, які перераховувало Міністерство оборони на рахунки суб'єкта господарювання, учасники схеми ділили між собою, кажуть в ДБР.

Затриманих, вірогідно, перевозили з їх домівок прямо до офісів, де теж проводили обшуки та вилучення документів

Як сказано:

«У ході проведених обшуків в учасників злочину вилучено чорнову бухгалтерію, записи, незаконну зброю, боєприпаси, вибухові пристрої, понад 1 мільйон гривень готівкою», – йдеться в повідомленні.

Затриманим особам готуються повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжних заходів – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає позбавлення волі до 12 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень