«Страшная Мстя»: київське «Динамо» очолив тренер «Шахтаря» (ФОТО)

Екстренер, якщо бути точним

[media=190958]

Новим головним тренером футбольного клубу «Динамо» призначений відомий румунський фахівець Мірча Луческу.

Контракт укладено на два роки з опцією пролонгації ще на рік. 

Свою тренерську кар'єру Луческу розпочав у сезоні 1979/1980. З того часу він працював у більш ніж десяти клубах і національних збірних, ставши одним із найбільш титулованих тренерів у світі.

 

Серед країн, в яких працював у якості тренера Луческу – Румунія, Італія, Туреччина, Україна. До слова, київський клуб – не перше «Динамо» у футбольній біографії румунського наставника. Свого часу він починав ігрову кар'єру в бухарестському «Динамо», яке згодом тренував.

Ігор Суркіс та Мірча Луческу

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс:

- Хочу представити Мірчу Луческу, одного з найкращих тренерів у світі.


Сподіваюся, що з приходом його тренерської команди відродяться переможні традиції київського «Динамо», він завоює багато титулів, і вболівальники будуть оцінювати Мірчу за його результатами. Успіхів йому, удачі! А всім, чим можу, я йому допоможу.

Луческу 74 роки

Головний тренер ФК «Динамо» (Київ) Мірча Луческу:

- По-перше, я скучив за Україною. Хотів повернутися в цю країну, де у мене були успішні результати.


Тут у мене були дуже хороші стосунки з уболівальниками. Я вдячний долі за те, що я прийшов до клубу з великими традиціями, талановитими футболістами. І я впевнений, що разом ми будемо плідно працювати. Я вірю в те, що моєю роботою тут будуть задоволені, так само як і тими результатами, яких я досягну на чолі «Динамо».


Я вдячний за надану мені довіру президенту клубу, а також уболівальникам, які довіряють мені команду з такими великими традиціями.

Не всі сприйняли це повідомлення з радістю.

Як пишуть деякі коментатори:

Pavlo Piaskivskyi
 
І сміх і гріх. Все було б ще зрозуміло, якби не вік будулая. Якби він щось досягнув з Зенітом і турками... Якби йому запропонували меньше зарплатню. А так... це сон. страшний сон. Ахмет Ліга у розквіті.

За повідомленням сайту «Чемпіон» Луческу зароблятиме 1,2 млн. євро за сезон. Також він отримає 500 тис. євро за вихід команди у груповий етап Ліги чемпіонів і ще півмільйона євро, якщо приведе «Динамо» до чемпіонства.

Кажуть, що це «в рази менше», ніж він отримував у «Шахтарі».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень