Стоять, як новенькі, роками: У чому секрет дерев'яних парканів США

Красиві паркани незалежно від регіону

Дерев’яні паркани, як правило, швидко псуються. Ультрафіолет, сніг, дощ та вітер — погано впливають на дерево.

Як захистити дерев'яний паркан

Якщо навіть фарбувати чи обробляти паркан дорогими комплексними захисними складами, він швидко втрачає вигляд та якості. В той час, як в Америці, дерев'яні паркани стоять по 30 років як нові. При цьому американці не шліфують і не фарбують свої огорожі щороку. 

Американці обробляють дерев'яні паркани спеціальним засобом «30 Second Cleaner», в перекладі 30-секундний очисник, який повертає дереву натуральний колір.

 

За складом — це водний розчин щавлевої кислоти.


Робиться розчин дуже просто

У 10 літрах теплої, негарячої, води розчинити 1 кілограм щавлевої кислоти. Якщо розмішалося не все — додайте ще трохи води, річ у тому, що 10 літрів — води це мінімальний об'єм для розчинення 1 кг кислоти. Після чого заправити розчин в оприскувач та обробити ним паркан.

Щавлева кислота ефективна для видалення багатьох типів плям на деревині, включно з плямами чорної води, атмосферними плямами та плямами таніну.

 

Розподіліть розчин після нанесення, щоб запобігти нерівномірному відбілюванню. Після чищення ретельно промийте поверхню, доки не зникнуть білі сліди.

 

Якщо використовується для обробки деревини, перед шліфуванням переконайтеся, що не залишилося білих слідів.

При використанні засобу, одягайте захисний одяг, наприклад окуляри та гумові рукавички. Працюючи з сухими кристалами, вживайте додаткових заходів обережності, щоб запобігти вдиханню або іншому внутрішньому впливу.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень