СТОП, онлайн-запис: у Рівному можна потрапити на прийом до лікаря лише через реєстратуру

Через активне поширення коронавірусної інфекції

Усі центри первинної медичної допомоги Рівного припиняють електронний запис на прийом через сайт Helsi.me. Відсьогодні пацієнтів записуватимуть через виключно через реєстратуру. Таких заходів довелося вжити через стрімке зростання кількості хворих на респіраторні інфекції, повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів.

- Адже у черзі до лікаря одночасно були пацієнти з ознаками ГРВІ і ті, хто мають інші патології. Тепер реєстратор запитуватиме причину звернення до лікаря і таким чином вдасться розділити потоки пацієнтів, зауважив Віктор Іськів.

Хворі з температурою та застудою не залишаться без медичної допомоги, їх прийматимуть у черговому кабінеті. Також ці пацієнти повинні у телефонному режимі звернутися до свого сімейного лікаря.

Запис онлайн відновлять, щойно ситуація з поширенням коронавірусу у Рівному покращиться.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень