Столична приватна фірма хоче за свій кошт відремонтувати спортмайданчики Рівного

Звернулася за цим до міського голови

Так орієнтовно може виглядати спортмайданчик

Ккиївське товариство з обмеженою відповідальністю «Тотал маркетинг едженсі» воно хоче у межах соціального проекту «Соціал-футбол челендж Україна 2018» за кошти представництва «Мастер кард Європа СА» оновити спортивні майданчики у дворах багатоповерхівок. Обрало для цього два спортмайданчики Рівного: основний – на вулиці Макарова, 10  та запасний – на вулиці Богоявленській, 4.

Начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук пояснив, що оновлення включатиме огорожу, покриття території та забезпечення спортінвентарем:

Що це є оновлення? Це сучасне покриття з гуми, по периметру - огорожа. Вона складає за ворітьми 4 метри, а поздовж 3 метри.

 

Також це оновлення спортивного інвентерю: це футбольні ворота для міні-футболу, а також баскетбольні конструкції, розмітка. 

 

І товариство хоче, щоб ми забезпечили вільний доступ для безкоштовного відвідування всіма верствами населення для занять спортом.

Сергій Шевчук

За словами Сергія Шевчука, таким чином фірма хоче себе прорекламувати.

Обійдеться оновлення спортмайданчика майже у мільйон гривень.

Після завершення оновлення фірма передасть майданчик на баланс управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Щоб фірма могла приступити до робіт, міськрада Рівного має укласти з нею відповідну угоду. Затвердити її текст мають на сесії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень