«Стен» з пісні Емінема потрапив до Оксфордського словника

Слово «stan» з пісні Емінема 2000-го року визнано лінгвістичним співтовариством і «узаконено» в Оксфордському словнику англійської мови.

Згідно з визначенням, «стен» - це іменник розмовного стилю, що позначає «наполегливого і нав'язливого шанувальника будь-якої відомої особистості», яке, до речі, може бути використано і як дієслово. Наприклад: «Ви ж знаєте, що я стенюсь за Кеті Перрі, тому я дуже чекаю на її новий альбом».

Варто відзначити, що на відміну від словникового прикладу вживання, в пісні Емінема це слово вживається в більш похмурому сенсі.

Походження слова автори словника віднесли до 21 століття, з «можливою» згадкою у пісні 2000-го року «Stan» американського репера.

«Stan» вважається однією з найкращих пісень Емінема, а зовсім недавно репер розповів, що третій куплет міг би бути трохи іншим, якби він не працював у той день з обкуреним звукоінженером.

Тим не менш, це не завадило пісні зробити внесок в розвиток англійської мови.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень