Стайня у центрі Рівного розізлила сусідів - батьків та керівництво дитсадка

Завідувачці навчального закладу не до вподоби сусідство її закладу зі стайнею

Завідувачка дитсадка № 31 Валентина Кульчинська через сусідство із кіньми звернулась до міського управління освіти та у Держпродспоживслужбу. Вона просить перевірити дії людини, яка облаштувала стайню на задньому дворі обласної бібліотеки. Тепер там ще й почали будівництво сцени та облаштування самої території.

Працівники дитячого садочка і я, завідувачка, проти того, щоб біля нашої огорожі були коні. Ми звернулись у Держспоживслужбу, далі – написали листа до Василя Харковця. Далі написали листа Хомі Олегу Романовичу. Це власник коней. Чи є він підприємцем, я з’ясувати не змогла, - заявила Кульчинcька.

З’ясувати, кому належить земля, на якій встановлена стайня, Кульчинській також не вдалось.

Нагадаємо, «Радіо ТРЕК» подавало офіційний запит в управління Держгеокадастру в Рівненській області, аби з’ясувати, кому належить земля, на якій зведена стайня. Досі на цей запит відповіді не надходило.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень