Стартував показ 10 мультфільмів про долю українців у вимушеній окупації (ВІДЕО)

Усі анімаційні стрічки засновані на реальних життєвих історіях

2 квітня стартував показ соціального проєкту «Всі, хто хотіли, поїхали?», - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Центр прав людини ZMINA:

У серії з десяти мультфільмів розкажуть про реальних людей, які з тих чи інших причин залишилися мешкати на тимчасово окупованих територіях в Криму і на сході України.

Може здаватися, що дуже просто залишити все і поїхати з місця, яке вважаєш своїм домом. Це зовсім не так. І ми через історії наших героїв показуємо життєві обставини, через які багато наших співгромадян досі залишаються на окупованих територіях

Починаючи з 2 квітня, мультфільми щотижня публікуватимуть на фейсбук-сторінці проєкту «Всі, хто хотіли, поїхали?».

Прем’єрний показ розпочав мультфільм, заснований на реальній історії Муміне Салієвої – кримської татарки, правозахисниці, матері, дружини політв’язня.

Кримськотатарський народ добре пам’ятає, як понад 70 років тому з Криму виселили майже всі їхні родини. Тож сьогодні, попри шалений тиск з боку окупантів, ці люди тримаються рідної землі.

Саме про це розповідає перший мультфільм.

Новини Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень