5 чудових коротких мультиків, які вчать дітей робити добро

Бо добро здатне змінити світ

Ця чудова підбірка мультиків – вдала ідея для повчального та цікавого проведення виховних годин у школі чи перегляду анімації в родинному колі.

Сайт Mamabook зібрав сучасні різнобарвні мультики, які не потребують слів, бо добро сприймають серцем на всіх континентах планети.

Чи можливе Різдво без любові?

Ця коротка анімація розповідає історію про нового учня лісової школи – їжачка. Його ігнорували учні, відмовлялися спілкуватися, сидіти поруч. І на Різдво їжачок вважав, що залишиться наодинці. Проте знайшлася чуйна тваринка, яка влаштувала йому свято від щирого серця.

Мультик вчить бути чуйним до інших, а також демонструє необхідність згуртованості колективу в школі.

Поступатися старшим

Цьому правилу нас учать з дитинства. А ще не можна грубіянити, сперечатися із дорослими …та бути жадібним.

Цей мультик здивує і дітей, і дорослих своєю непередбачуваною кінцівкою. І не слід сприймати людей лиш за зовнішнім виглядом!

Подарунок

Хто здатен зрозуміти проблему людини краще, ніж той, хто має таку саму проблему? Цей мультик зворушує до сліз. Хлопчику-інваліду дарують собаку. Хлопчик не проявляє жодної уваги до тварини та відмовляється від її зазивань пограти разом. Аж раптом він помічає, що собака також інвалід і не має однієї кінцівки.

Який же важливий висновок зробить для себе хлопчик? Варто згадати, що це один із найтитулованіших мультиків останніх років – анімація вже встигла отримати близько десяти міжнародних нагород.

Який колір твого настрою?

Навколо так багато злих людей. Усі вони поспішають, сваряться, кажуть одне одному образливі слова. Але подивіться, яким барвистим стане світ навколо, якщо кожен з нас зробить малесеньку добру справу для незнайомої людини.

Добро надихає

Як отримати крила? Варто зробити добру справу – і тобі за неї віддячать. Ця мальована історія розповість про безкорисливе мишеня, яке прийшло на допомогу птаху, попри власну скруту.

Джерело: mamabook.com.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень