Сталося те, чого боялися рідні: експрокурора, який на смерть збив маму 3-х дітей, відпустили додому (ФОТО)

Каже, що погано себе почуває і за батьками треба доглядати

Рівненський міський суд змінив запобіжний захід екс-прокурору та адвокату Івану Скобуху, який насмерь збив скутеристку на Сарненщині. Його відпустили додому.

Поступово, але стається те, чого так боялися рідні загиблої жінки.

https://www.instagram.com/p/CTmAeTYgVsJ/

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, суддя міськсуду змінив для підозрюваного запобіжний захід з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із правом носіння засобу контролю.

Таке клопотання подав захисник підозрюваного та мотивував це міцними соціальними зв'язками, поганим самопочуттям батьків та необхідністю за ними доглядати.

 

Прокуратура вже готує апеляційну скаргу на це рішення суду, адже у прокуратурі вважають, що підозрюваний таким чином зможе впливати на слідство. 

Нагадаємо, 8 вересня близько опівночі водій автомобіля «Nissan Rogue» біля села Немовичі насмерть збив 35-річну матір трьох дітей, яка поверталась із роботи. Після чого водій намагався втекти із місця ДТП. 

Його затримали за кілька хвилин патрульні. За словами свідків, той був у стані сп'яніння.

10 вересня Івану Скобуху обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці без права на внесення застави.

Утім, у СІЗО задля безпеки його не повезли, бо раніше працював прокурором, а нині - адвокатом.

У суді він запевняв, що не пив, а причиною аварії стало нібито те, що відволік собака. 

За вчинене екс-прокурору загрожує до десяти років ув'язнення із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до десяти років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень