Стало відомо, як почнеться новий навчальний рік в Україні (ФОТО)

Першого дзвоника не буде?

[media=186399]

До 1 вересня можна не готуватися: процес навчання знову буде дистанційним. Його організовують за новими правилами, прописаним Кабміном.

Якими?

Судячи з інформації, що виходить від Кабінету міністрів України, ні, не повернуть.
 

Перший дзвінок на 1 вересня, святкова лінійка, звичні уроки і перерви, випускні та інші шкільні заходи залишаться в минулому.


Епідемія коронавірусу внесла свої глобальні корективи в організацію життя школярів і студентів, передає today.ua.

Такого не буде вже більше ніколи?

Так, нова програма, складена Кабінетом міністрів України, містить пункти про організацію дистанційного навчання в навчальному році 2020-2021, а також про проведення ЗНО в онлайн-форматі.

На сьогодні більшість експертів упевнені, що 1 вересня українські школярі не підуть до школи, а залишаться вдома.


Навчання в новому навчальному році, швидше за все, як і торік, буде здійснюватися дистанційно. Учням доведеться освоювати програмний матеріал самостійно.

Вони хочуть залишити безпосереднє навчання з учиталями лише для багатих?

За словами виконувачки обов’язків міністра освіти і науки України Любомири Мандзій, в українських школах з кожним днем ​​будуть все більше впроваджуватися технології дистанційного навчання.

В кінцевому підсумку Україна повністю перейде на новий формат навчання. Відповідні рекомендації українські школи і коледжі отримають вже до кінця червня 2020.

 

За ним адміністрація установ і викладачі зможуть приступати до планування структури майбутнього навчального року.

Любомира Мандзій пояснила, що тепер навчання школярів буде мати коригуючий характер і ґрунтуватися на виключно індивідуальному підході до кожної дитини.

Навіть якщо до початку навчального року епідемія коронавірусу в Україні буде переможена, то освітня система все одно буде активно впроваджувати принципи дистанційного навчання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень