Стало відомо про ще одного кандидата в мери Рівного. Це жінка

Бізнеследі, лідер думок та мама чотирьох синочків Тетяна Чубай повідомила про намір балотуватися на посаду міського голови Рівного. Про це вона заявила на своїй сторінці у Фейсбук.

Вона вважає, що місто потребує якісних змін, які можуть здійснити світлі люди з християнськими цінностями, серце яких наповнює любов, справедливість, милосердя та відповідальність.
[media=197160]

Об’єднана команда християн Рівного надала мені 100% кредит довіри. Саме тому прийняла ствердне рішення балотуватися на посаду міського голови Рівного. Усе роблю у своєму житті щиро, якісно і з любов’ю до людей. Вірю, що з Божою допомогою ми зможемо досягнути поставлених цілей. Адже світло завжди перемагає!, - зазначила Тетяна Чубай.


Як очікується, Тетяна буде балотуватися на мера від політичної партії «Успішна Україна», яка позиціонує себе як «Об’єднана команда християн Рівного».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень