Стало відомо, коли Єлизавета II залишить трон

Єлизавета II не дуже хоче передавати трон синові принцу Чарльзу, - Джек Ройсон



Королівські біографи поділилися прогнозами щодо того, коли Єлизавета II піде у відставку. Вони вважають, що це відбудеться у 2021 році, коли королеві виповниться 95 років, пише The Canadian.

Я все ще твердо вірю, що коли королеві виповниться 95 років, вона піде у відставку, - заявив автор книг Вільям і Кейт. Love Story, Діана: таємниця, що ретельно охороняється Роберт Джобсон.

Він додав, що день народження у монарха 21 квітня.

Королівський репортер Джек Ройстон вважає, що Єлизавета II не дуже хоче передавати трон синові принцу Чарльзу, але буде змушена це зробити.

Адже як вона зможе подивитися в очі своєму синові і сказати, що він все-таки ніколи не буде королем? - зазначив Ройстон.

Нагадаємо, що Єлизавета II зійшла на престол 6 лютого 1952 року у віці 25 років, після смерті свого батька - короля Георга VI. У 2016 році вона була визнана монархом із найдовшим правлінням в історії.

Принцу Чарльзу зараз 70 років і він чекав довше, ніж будь-який інший спадкоємець престолу, щоб стати королем. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень