Стало відомо, що то підозріле було біля Рівного

Про це Радіо Трек поінформували читачі

Фото зі змагань з кросу-кантрі (взято з соцмережі Фейсбук)

Як ми писали, наслідки незрозумілих дій на горбах поблизу сусіднього з Рівним села Бармаки побачила рівнянка Віта Гузь Це її занепокоїло.

Про те, що ж відбувалося біля Рівного і хто там залишив учора сміття, повідомив рівнянин у соцмережі Фейсбук:

Nazar Starzhynskyy Вчора та сьогодні відбувалися Чемпіонат та Кубок України з крос-кантрі (перегони на гірських велосипедах - Ред.) Стрічки сьогодні всі познімали. А до тої ями із лайном ніхто з організаторів/учасників не причетний

 

Як згодом поінформувала Радіо Трек Віта Гузь, яка виклала фото того, що її занепокоїло на горбах біля Бармаків, яма з поліетиленом залишилася тут ще з червня, коли у цьому місці теж проводили якісь змагання. Що саме за змагання там були, жінці невідомо, оскільки вона спостерігала за ними з балкона свого будинку. 

Після тих змагань були на цій території дерев'яні перешкоди і солома в тюках. Але їх прибрали. А ось яма, обкладена поліетиленом, і частина огороджувальних стрічок -залишилися. А вчора я побачила нові стрічки. Це мене обурило. Бо виходить, що у цьому місці проводять якісь навчання чи змагання і за собою не прибирають.  Я часто гуляю у цьому місці з чоловіком і  собакою, тож бачу, яку територію за собою залишають.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень