Стало відомо, чи справді закривають палац культури «Хімік»

Ситуацію нам прокоментував директор закладу

Палац культури «Хімік» і далі працюватиме у Рівному і навіть планує модернізацію. На Радіо Трек звернулися схвильовані слухачі, які повідомили, що через брак фінансування Палац культури можуть закрити. Втім, такі хвилювання виявилися непідтвердженими чутками, у цьому запевняє директор «Хіміка» Олександр Подганюк:

На сьогодні це дійсно чутки. У нас ситуація стабільна, працюємо у стандартному режимі. Всі на роботі, не піднімається ніяка плата, все по старому графіку, як було - так і працюємо. Комунальні платежі, все АЗОТ оплачує.  Єдина у нас проблема - це стара радянська система опалення і вона дуже енергозатратна. Але на сьогодні все стабільно, і нічого поки що не мінялося. Діти ходять, вчителям зарплата платиться. 

За словами Олександра Подганюка, нині у Палаці уже працюють фахівці, які розробляють схему модернізації системи опалення, аби її використання стало дешевшим, а у самому Палаці було комфортніше взимку.

До слова, на сьогодні тут у різних колективах займається близько 600 дітей. З власних джерел нам стало відомо, що саме керівники гуртків вже отримали попередження про відпустки за власний рахунок після проведення новорічних дійств у палаці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень