Стало відомо, скільки автомобілів втратили українці від початку війни (ФОТО)

Вражаючі цифри

Триває 34 день війни України з Росією. Українці втратили спокій, своїх близьких, майно і, зокрема, автомобілі. Підрахунками втрачених машин поділилася міністр економіки України Юлія Свириденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, за підрахунками Мінекономіки, руками російських окупантів було знищено приблизно 200 тисяч авто – їх обстрілювали, навмисно пошкоджували, забирали, багато транспортних засобів згоріли від бомбардувань або попадань ракетами.

Окрім автомобілів, на війні було знищено багато об'єктів інфраструктури – дороги, мости, автозаправки тощо. Їхні втрати оцінюються в 119 мільярдів доларів і щодня вони тільки зростають.

Свириденко зазначає, що саме з цієї причини Україна, попри всі перешкоди, добиватиметься стягнення з агресора компенсаційних виплат. Як за судовими рішеннями, так і шляхом передачі нашій державі заморожених активів РФ.

- Зло обов'язково буде покарано, і Росія на собі відчує весь тягар власних злочинних дій на території України, – резюмувала вона.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень