Стало відомо, коли енергосистема України відновить стабільну роботу

Енергетики працюють над цим

Народний депутат Сергій Нагорняк переконаний, що вже за тиждень енергосистема України може повернутися до режиму роботи, який був до 25 серпня.

Найближчим часом енергетики планують локалізувати наслідки останніх обстрілів і відновити стабільну роботу системи. Нардеп також нагадав, що на початку 2023 року в країні виникала проблема з дефіцитом трансформаторів високої потужності. Однак зараз цю проблему вже вирішили.

 «Укргідроенерго», і ТЕС, власники (як приватні, так і державні) налагодили комунікацію з виробниками обладнання. Тому гострої проблеми в постачанні обладнання немає, – розповів Сергій Нагорняк.

Джерело: Новини Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень