У Міненерго прокоментували можливість відключення світла за графіком

Поки немає причин обмежень

В Україні з листопада почнуть вимикати світло навіть попри відсутність ракетних ударів росіян чи атаки дронів. Таку заяву журналістам сайту Телеграф зробив народний депутат Сергій Нагорняк.

Він член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Сергій Нагорняк

Однак це виявилося неправдою.

На заяву політика відреагували у Міністерстві енергетики. Там спростували слова нардепа і опублікували заяву. Зокрема, у Міненерго зауважили таке:

Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, повністю достатньо для забезпечення потреб споживачів. Цієї зими працюватимуть усі блоки атомних електростанцій, що розташовані на підконтрольній території України.

Більше того – наразі у резерві перебувають додаткові потужності, які будуть запущені в роботу у разі збільшення споживання та потреб в електроенергії.

Наразі обмеження побутових споживачів не передбачається в жодному з регіонів України. 

Звертаємо вашу увагу на те, що інформація про нібито відключення є частиною інформаційної війни з боку країни-терориста росії. Проте відключень не відбулося ані в березні, ані у жовтні.

Наголошуємо: відключення можливі ВИКЛЮЧНО у разі масованих ворожих обстрілів, і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. 

Міненерго звертається до громадян із проханням бути пильними та користуватися тільки офіційною та достовірною інформацією. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень