Стало відомо, чи будуть взимку 20-градусні морози: Коли буде найхолодніше

Попередній прогноз на зиму 2024-2025

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Віра Балабух розповіла, що найближча зима може бути теплішою, ніж зазвичай.  

Дуже ймовірно, що в південних областях країни, на Закарпатті, а також на півдні Кіровоградської, Дніпропетровської областей середня за зиму температура повітря буде додатною, коливаючись від 0 до 2 градусів.

 

Найнижчі температури ймовірні на північному сході країни й на високогір’ї Карпат. Середні за сезон їхні значення можуть бути від’ємними й коливатись у межах від -3 до -4 градусів і нижче, – розповіла Віра Балабух.

Зазвичай найхолоднішим зимовим місяцем в Україні є січень. У 2025 році він може бути на один градус теплішим за кліматичну норму. Середня температура за місяць може коливатися від +1...-2 градусів на Півдні до -3 градусів і нижче в північних, північно-східних областях та в Карпатах.

Лютий також може бути на один градус теплішим, ніж у попередні роки. На Півдні країни та на Закарпатті середня за місяць температура повітря очікується на рівні +1...-2 градуси, на північному сході – до -3…-4 градусів і нижче.

 Джерело: Дзеркало тижня

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень