«Справжній патріот»: у США вступилися за Ломаченка, який показав «божевілля», що «творять» українці

Раніше Ломаченко опублікував пост, де фанати з росії підтримали його, висловлюючи з ним повну солідарність та обливаючи брудом українців

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко важко переживає через війну в Україні, яка також серйозно вплинула на його кар'єру. Боксер постійно стежить за подіями у рідній країні, але радий можливості побитися за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі з американцем Девіном Хейні.

Про це в інтерв'ю YouTube-каналу Fight Hub TV заявив промоутер Ломаченка Боб Арум, пише портал Boxing News 24/7.

Він висловив упевненість у тому, що його клієнт є справжнім патріотом України, свідченням чого є вступ Василя до територіальної оборони після початку повномасштабного вторгнення росії.

— Безперечно, ситуація в Україні вплинула на нього. Його попросили захищати свою країну, війна є війна, а його будинок за десять кілометрів від Одеси, яка бомбардувалася росіянами.

 

Він одягнув форму, взяв до рук зброю.

 

Я люблю Лому і думаю, що він є справжнім українським патріотом, і він зробить усе, що в його силах.

 

Ви не знаєте, але він виїхав з України, щоб провести бій, і приїхав сюди, але в думках він постійно перебуває в Україні, бо ніколи не знаєш, коли ракета знищить твій дім, – сказав Арум.

Раніше Ломаченко опублікував пост, де фанати з росії підтримали його, висловлюючи з ним повну солідарність та обливаючи брудом українців.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень