Справу про перейменування України розгляне Верховний суд: пропонують обмежити й права жінок

Пари, які вступили у дошлюбні статеві стосунки, мають – одружуватися (с)

Згідно з вимогами позивача, жінки мають бути суттєво урізані в правах

Дивну справу розглянув Сумський апеляційний суд, однак, як виглядає, позивач не збирається зупинятися і готовий дійти геть до суду Верховного.

Як йдеться в матеріалах справи, житель Сумщини спочатку звернувся з позовними вимогами до одного із районних судів, проте там нічого не задовільнили. Тоді він оскаржив це в Сумському апеляційному суді.

Чоловік подав позов до Сумського МТЦК і СП, Сумського національного аграрного університету, президента Зеленського, ПЦУ, УГКЦ, силових відомств і проєкту «Слідство ведуть екстрасенси».

Серед іншого позивач вимагає заборонити й вживання сала

КЛЮЧОВІ ВИМОГИ

В матеріалах суду є позов чоловіка, який складається із 29 пунктів. Зокрема, він вимагає:

  • Заснувати на території України державу під назвою «Священна Русь». 
  • Обмежити права жінок: забороняти жінці після пологів і під час місячних жити поруч із рідними, слово «батьки» замінити в українській мові та законодавстві на «родителі», карати жінок, у яких є статеве життя без шлюбу та якщо вони зрадили свого чоловіка. Він також пропонує «запровадити обов'язковість укладення шлюбу між чоловіком і жінкою, які мали статеві відносини до весілля без права розірвання шлюбу до самої смерті» та заборонити аборти.
  • Зобов`язати всіх посадових осіб Сумського національного аграрного університету дотримуватися Уставів Бога під час здійснення службових обов'язків та протягом свого життя". 
  • Заборонити «нащадкам роду Ноя» купувати землю в Україні, бо на думку позивача, «спрацює прокляття». Та загалом – скасувати закон про ринок землі.
  • Заборонити всі релігійні організації. Також житель Сумщини вимагає заборонити вживання «свинячого м'яса та свинячого сала». Він хоче спалити «часослови, молитвослови», бо через це нібито війна.
  • Об'єднати церкву та державу і жити за «законами Мойсея».
  • Впровадити сонячно-місячний календар із відповідними назвами місяців, який відповідав би принципам функціонування та підрахунку давньоєврейському (Ієрусалимському) календарю".
  • Він вимагає від усіх священників, які молилися «Отче наш» українською мовою, відправляти на відбудову України. А від проєкту «Слідство ведуть екстрасенси» - розслідувати причини аварії на Чорнобильській АЕС.
  • Замінити гривні на гроші зі срібла.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень