Справа не в заміннику: чотири ознаки, які видають дешеве взуття

Врахуйте це, аби вже за тиждень не бігти за новою парою

Навіть дуже недешеве взуття може виявитися неякісним. І йдеться не про замінник натуральної шкіри. Розберемося, не розглядаючи цінники.

Декор

Стрази, кнопки, камінці, ремінці і все, що використовують для оздоблення взуття. В дешевих моделях такий декор встановлюють на клей, а це ненадійно. 

Якщо шукаєте бюджетне, але надійне взуття, хай декор у такій парі буде мінімальним.  

Підошва

Хороша підошва має гнутися, бути достатньо еластичною, аби взуття було зручним. Навіть «шпильки» мають таку підошву. У черевиках і кросівках це взагалі головна умова. Надто тверда, груба підошва – зробить взуття незручним. 

Запах

Натуральна шкіра взагалі нічим не пахне, хороший замінник теж не має аромату. А от якщо у магазині відчули різкий і хімічний аромат, тікайте. Хорошої пари тут немає.

Якість кріплення підошви

Підошву або пришивають, або клеять. Обидва варіанти – добрі. Але зверніть увагу на шов, він має бути акуратним, а нитка покрита воском, від перетирання. Клей не повинен залишити слід на взуття і виступати на стиках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень