Спортивний простір для всієї сім’ї відкриють у Рівному (ФОТО)

У рівнян з’явиться ще одне місце для занять спортом

Незабаром розпочне свою роботу оновлений спортивний клуб «Pradjat» – унікальне місце для тренувань та активного відпочинку.

Наш проєкт – це бажання показати місту Рівному та подарувати рівнянам клуб з високим рівнем оснащеності та найкращими тренерами. 

 

«Pradjat» – це місце сили рівнян, так його називаємо між собою з партнерами, – розповів один  із засновників клубу Олексій Яницький.

Зліва на фото –  Олексій Твердохліб, праворуч –  Олексій Яницький, посередині –  Володимир Зленко

Засновники клубу розповіли, що це не той «Pradjat», який був раніше, а великий сучасний клуб, у якому одночасно зможе займатися 100 людей, із власним кафе здорового харчування та дитячою кімнатою.

Новий «Pradjat» має три поверхи. На першому – великі роздягальні з душовими кабінками. Другий поверх – це зона єдиноборств. Там проводитимуть навчання з олімпійських та неолімпійських видів спорту, зокрема  самбо, муай-тай, бокс, кікбоксинг, вільна боротьба та ще з десяток різних напрямків.

На третьому поверсі буде зона фітнесу, йоги, фейсбілдінгу, тренажерний зал та кафе здорового харчування.

Крім того, у «Pradjat» є кабінет для спортивної реабілітації та місце, де робитимуть спортивний масаж.

А для відвідувачів з дітьми, які ще замалі для спортивних занять, передбачена спеціальна кімната з нянею. Вона не просто пильнуватиме дітей, поки батьки тренуються, а розвиватиме їх за методикою Монтессорі.

Дитяча кімната обладнана камерами, тож батьки в онлайн-режимі зможуть спостерігати за тим, чим займаються їхні діти, – розповів співзасновник клубу Олексій Твердохліб.

За словами Олексія Твердохліба, в спортивному просторі зможуть займатися рівняни віком від шести років і до такого віку, поки дозволяє здоров’я. Підхід знайдуть до кожного.

«Pradjat» об’єднав у собі не тільки сучасне планування спортивного простору, у який прагнуть залучити від найменших до найстарших, а й найкращих тренерів.

Їх обирали за допомогою спеціального тестування. Так, головний тренер тренажерного залу - за сумісництвом дієтолог. Тож він не тільки навчатиме особливостям фізичного навантаження, а й слідкуватиме за правильним харчуванням відвідувачів.

Серед рівнян ми знайшли багато талановитих людей, які працюватимуть у нас. Це дуже радує. У нашому складі 95% працівників – рівняни, – розповів Олексій Яницький.

У команді тренерів будуть відомі рівненські спортсмени, зокрема тайський боксер та співзасновник спортивного простору «Pradjat» Олексій Твердохліб, а також тренер з боксу Олександр Мартиненко. 

Працівники «Pradjat» слідкують за новинками за кордоном, тож постійно навчатимуться новому та вводитимуть це у програми тренувань. Співзасновник спортивного простору Володимир Зленко розповів:

Ми налаштовуємо людей, які у нас працюють, на те, аби вони моніторили те, що відбувається за кордоном та переймали найкращий європейський досвід. Ми згодні відправляти людей на навчання за кордон, аби ті привозили у Рівне найкраще.

Своєрідною родзинкою клубу будуть безкоштовні навчання дітей-сиріт, з неповних та неблагополучних сімей.

Відсутність коштів не повинне вливати на те, аби діти не займалися спортом. А тих дітей, які проявлятимуть спортивні здібності найкраще, будемо відправляти на різні змагання, не тільки українські, але й міжнародні, – зауважив Олексій Яницький.

Планують організувати дві навчальні групи. У кожній займатиметься по десять дітей двічі на тиждень. Заняття будуть проходити по декількох основних напрямках, зокрема муай-тай, кікбоксинг та бокс.

Відкриття оновленого клубу «Pradjat», що на вул. 16 Липня, 38, відбудеться вже цієї суботи о 14:00.

Зі слів засновників клубу, ціни на абонементи будуть лояльними. Цифри поки не оголошують. Втім, зауважили, що на відкритті спортивного простору вони приємно здивують рівнян.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень