«Спочатку нас позбавили дискотеки. Тепер - і кафе», - молодь села біля Рівного (ФОТО)

«Куди нам тепер йти?» - питають молоді люди

На відсутність місця для проведення дозвілля поскаржилася Радіо Трек представниця молоді села Великий Житин Рівненського району Олександра Шахрайчук: 

Пів року тому у сільському клубі у нас забрали танцмайданчик, де проводили дискотеку. Натомість тут зробили школу мистецтв, де навчають дітей музиці. Для молоді у клубі залишилася лише кав'ярня. А тепер і її хочуть закрити, бо нема де репетиції хору проводити. А куди йти нам?

 

Ми направили голові ОТГ звернення за підписами 160 мешканців села, щоб нам або кав'ярню залишили, або влаштували показ фільмів чи дискотеку, чи обладнання для гри у теніс поставили. Бо у нас єдина розвага нині - збиратися під магазином чи у магазині. Але відповіді на наше звернення не отримали.

Кафе, де досі відпочивала молодь Великого Житина

Але голова Шапнівської ОТГ, до складу якої входить Великий Житин, Микола Столярчук каже, що молодь матиме місце, де збиратися:

На місці кафе, в якому, до речі, продавали молоді алкоголь, ми плануємо облаштувати сучасний культурно-молодіжний простір. Тут зможуть збиратися діти та молодь і проводити своє дозвілля.

 

Причому це буде простір без алкоголю та цигарок. Адже ми - за популяризацію здорового способу життя.  

Микола Столярчук порадив деталі розпитати у начальника відділу освіти Шпанівської ОТГ Юрія Шадия. А той розповів: 

За гроші громади зробимо тут якісний ремонт. Поставимо м'який куточок, проектор для показу фільмів, будуть тут чай, кава, модератор, який за приміщенням стежитиме.

 

Молодь зможе у цьому приміщенні проводити збори, зустрічі, дивитися фільми, приурочені важливим датам, проводити вечірки до свят.

 

Зможуть його використовувати у певні години хор для репетицій, чи інші колективи школи мистецтв. Депутати сільські при потребі зможуть тут зустрічатися з виборцями тощо.

 

Тобто молоді нема чого хвилюватися. Вони матимуть класний сучасний простір.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень